Nieuws Limburg Nieuw: een moderne kinderbuggy huren in de stad

Nieuw: een moderne kinderbuggy huren in de stad

Nieuw: een moderne kinderbuggy huren in de stad

Ouders of grootouders die samen met hun ukkies naar de stad willen trekken, zijn haast verplicht om de wagen te nemen aangezien ze anders geen buggy kunnen meenemen. Daar heeft de Hasseltse start-up Buggy Booker een oplossing voor. Want wie met de fiets of het openbaar vervoer komt, kan gewoon een buggy online boeken en ter plaatse huren. In Leuven kent het project al succes (500 verhuringen per jaar). Vanaf mei zijn andere steden als Hasselt en Mechelen aan de beurt.

Buggy BookerDe buggy’s die het nieuwe bedrijfje aanbiedt, zijn niet alledaags. Gebruikers konden eerder hun opmerkingen over hun oude buggy doorgeven, waarna Boonen Design Studio uit Sint-Truiden een nieuw, aangepast stadsmodel heeft ontworpen. De productie gebeurt in de beschermde werkplaatsen van Bewel (Limburg).

Buggy Booker is een idee van Frank Verheijden, die vanuit het nieuwe Corda-gebouw in Hasselt, zijn zaak uit de grond wil stampen. Buggy Booker zit tevens in het starterstraject van de INCubator en geniet begeleiding van Start it @KBC.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.