Nieuws Limburg Nieuw: hotelservice in uw eigen woning

Nieuw: hotelservice in uw eigen woning

Nieuw: hotelservice in uw eigen woning

Staycation Squad, zo heet de start-up van Sophie Naze, ook gekend als zaakvoerder van eventbureau KonseptS en de Witti Group. “Wie thuis het vakantiegevoel tot leven wil brengen, kan bij ons een ‘homie’ inhuren om het ontbijt klaar te zetten, het terras gebruiksklaar te maken, de restanten van het vorige feestje op te ruimen of een leuke activiteit op poten te zetten, zoals een yoga-sessie, poolparty of uitstapje”, legt Sophie het concept uit.

Aanleiding voor het nieuwe bedrijf is uiteraard de coronacrisis. Nu de eventbusiness in elkaar is geklapt zocht Sophie Naze naar een ander gat in de markt. “Deze zomer, maar vast en zeker ook daarna, zullen heel wat mensen kiezen voor een ‘staycation’ of vakantie in eigen woning”, vertelt ze. “Daarbij is het heel belangrijk dat er een duidelijk onderscheid is met de dagelijkse routine. Bij een thuisvakantie hoort een echt vakantiegevoel, dat wordt opgewekt door het zorgeloos genieten. En daar gaan wij voor zorgen.”

Staycation Squad stelt een team samen van goed opgeleide ‘butlers’, die voor de gekozen periode, van 7 tot 14 uur bij u thuis een VIP-treatment verzorgen. “Je favoriete kopje koffie staat klaar als je opstaat, het ontbijt wordt geserveerd, de krant en ‘de boekskes’ liggen op tafel,… Heerlijk toch?” De ‘homie’, zoals de studenten en andere squad-members genoemd worden, zorgen ook voor alle andere klusjes. “Ze leggen handdoeken klaar naast het zwembad, maken de bedden op, stippelen voor jou een fietstochtje uit, snijden de groenten voor de barbecue die je ’s avonds wil organiseren, halen een springkasteel, pedicure, circusartiest of dj in huis… Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt speciaal voor jou geregeld. Alle wensen voor een perfecte staycation brengen we in vervulling.”

Het concept werd donderdag voorgesteld aan Toerisme Vlaanderen, Unizo en minister van Toerisme, Zuhal Demir. Die reageerden alvast enthousiast. “Vakantie vieren in eigen streek is een perfect alternatief voor de verre reizen die door corona in het water vallen”, aldus de minister. “Zo kunnen we onze toeristische sector en lokale economie er opnieuw bovenop krijgen. Dit initiatief kan dan ook op mijn steun rekenen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer