Nieuws Limburg Nieuw in Limburg: eerste kantoor van PwC

Nieuw in Limburg: eerste kantoor van PwC

Nieuw in Limburg: eerste kantoor van PwC

PwC, de afkorting die het gekende advieskantoor PricewaterhouseCoopers tegenwoordig als volwaardige naam hanteert, kiest voor een eigen nestje in Limburg. De multinational (195.000 medewerkers in 157 landen) heeft jarenlang de Limburgse klanten vanuit Antwerpen bediend. “We merken echter in de provincie momenteel een sterke beweging van ondernemerschap, zowel bij jonge starters als bij gevestigde waarden,” zegt Peter D’hondt, partner bij PwC (foto). “Daarom willen we met beide voeten in de lokale markt aanwezig zijn en meebouwen aan de de groeibeweging die hier in Limburg in gang is gezet. Bovendien bespaart het nieuwe kantoor in Hasselt onze medewerkers heel wat fileleed.”

PwC shoot Dec 1, 2014PwC behoort al tientallen jaren tot de zogenaamde Big 4, de groep van grootste bedrijfsadvieskantoren ter wereld. Allicht daarom leeft de perceptie dat PwC alleen voor de grote jongens in het getouw is. “Dat beeld klopt helemaal niet,” legt Peter D’hondt uit. “Ons aanbod is ook op start-ups gericht. We investeren mee in deze regio door de ondernemers te begeleiden in de hele cyclus die hun bedrijf doormaakt. Vandaar ook de keuze om ons te vestigen op de Corda Campus, waar veel creatieve, toekomstgerichte projecten in volle ontwikkeling zijn. We willen onze expertise en ons ruime netwerk ter beschikking stellen om hen te helpen groeien tot solide, internationale ondernemingen.”

PwC wil bij de start in Hasselt eerst tijd investeren om te luisteren naar de noden van de lokale markt. “Geleidelijk aan willen we de inhaalbeweging maken en onze stempel gaan drukken. De toemst lacht ons in ieder geval toe!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.