Nieuws Limburg Nieuw in Limburg: winkelen zonder uit te stappen

Nieuw in Limburg: winkelen zonder uit te stappen

Nieuw in Limburg: winkelen zonder uit te stappen

Net zoals je in de ‘drive’ van een hamburgertent je bestellingen kunt doen, lanceert Carrefour in de hypermarkt van Kuringen (de voormalige Biggs) een soortgelijke formule om boodschappen af te halen. Klanten kunnen hun bestellingen doorgeven via een website of mobiele app, rijden door de drive, betalen met de kaart aan een paal en een medewerker laadt de boodschappen in de koffer. Deze ‘drive-through’ in Kuringen is de eerste in Vlaanderen.

carrefour driveVolgens Carrefour neemt het winkelen op deze manier maximaal 5 minuten in beslag. Bovendien gelden dezelfde prijzen en promoties als in de winkel. Voor boodschappen onder 150 euro moet er wel 4,5 euro per verrichting extra worden betaald. De bestellingen voor de drive zullen verpakt worden in recycleerbare en gratis tassen van kraftpapier.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.