Nieuws Limburg Nieuw Limburgs merk voor bedrijfskostuums

Nieuw Limburgs merk voor bedrijfskostuums

Nieuw Limburgs merk voor bedrijfskostuums

Yessie Van Manshoven, designer en oprichter van het kledingmerk Yess Belgium, heeft een spin-off gelanceerd. Onder de naam WaWW! (Wonderful at Work Wear) wordt een bedrijf in de markt gezet dat zich richt op het ontwerp en de productie van bedrijfskleding.

Het mag gezegd: Yess Belgium, de eerstgeborene van Yessie Van Manshoven is een succes. De kleding uit duurzame stoffen, honderden kleuren en leuke prints, vinden gretig de weg naar het publiek. Maar: niet alleen de particuliere eindklanten, maar ook de bedrijven trekken aan haar mouw voor nieuwe mouwen. Een vraag waar ze graag op ingegaan is: “Het idee spookte al even door mijn hoofd om de eentonige werkkledij, die je zo vaak ziet, een beetje op te vrolijken”, zegt ze. “Zo is WaWW! geboren: vanuit de ambitie om unieke uniformen te maken die mode combineren met functionaliteit.”

“De bedoeling is om de medewerkers die onze kledij dragen, met een opgetogen en gemotiveerd gevoel naar hun werk te laten gaan. Het is mijn missie om via kleurrijke details en prints hen te laten schitteren. Op deze maniervoelt werken niet meer als werken aan. “We gaan voor work-life integratie en een gelukkiger gevoel tijdens het werk.”

Het eerste project van de nieuwe onderneming is de kleding van IN-Z, het bedrijf voor sociale economieprojecten, met 1.300 medewerkers (zie foto). WaWW, zo klonk het bij de overhandiging van de nieuwe kledij…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.