Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
Het is niet alleen kommer en kwel in de horeca dezer dagen. In het centrum van Tongeren openen de broers Meertens, eigenaars van onder meer Brasserie Bazilik (Tongeren) en Ons Gedacht (Bilzen) op 1 mei een splinternieuw luxehotel. Boutique Hotel Caelus VII is de ronkende naam van het oude herenhuis uit 1846, dat na forse investeringen een gedaanteverwisseling onderging. “Caelus is de Romeinse god van de hemel,” zegt zaakvoerder Laurent Meertens. “Het pand is gevestigd op huisnummer 7. Zo kom je uit in ‘de zevende hemel’. En dat mogen we met enige trots wel pretenderen. We hebben kosten noch moeite gespaard om de inrichting de nodige grandeur en klasse mee te geven. Die uitstraling staat daarenboven de hoge comforteisen van de moderne hotelgast niet in de weg. We zijn ervan overtuigd dat dit hotel een lacune in het aanbod van Tongeren invult.”
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
Het was daar nogal een slagveld aan de keukentafel ten huize Peeters-Van Zon. Nand Peeters, 22-jarige zoon van Marion Van… Lees meer
Raf Vanmechelen, in heel Limburg maar vooral in Sint-Truiden gekend als voormalig journalist van Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen