Nieuws Limburg Nieuw magazine voor Limburgse bouwsector

Nieuw magazine voor Limburgse bouwsector

Nieuw magazine voor Limburgse bouwsector

Builders Facts is de naam van een gloednieuw magazine dat deze week in de bus valt bij Limburgse aannemers en architecten. De uitgave neemt een plaats in tussen de bladen Bouwschakel en Limburg Bouwt die respectievelijk worden ondersteund door Bouwunie Limburg en de Confederatie Bouw Limburg. “Het zijn de bouwbedrijven zelf die ons hebben gewezen op de noodzaak van een onafhankelijke uitgave,” zeggen Diana Pirard en Heidi Wijgaerts van dmotion, uitgever van het blad. “Omdat de bestaande bladen alleen naar de leden van de organisaties worden gestuurd, wordt slechts een deel van het doelpubliek bereikt. Dit hebben we met Builders Facts willen ondervangen. Vandaar ook de bijtitel: Bouwmagazine zonder muren.”

In het magazine staan redactionele reportages van opmerkelijke bouwprojecten in Limburg, telkens gestoffeerd met info over de architecten en uitvoerders. “De reacties van de mensen die het eerste nummer hebben gezien, zijn zeer lovend,” aldus nog Diana Pirard. “Goed begonnen, is half gewonnen…”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.