Nieuws Limburg Nieuw management stuwt Impact Interim naar recordomzet

Nieuw management stuwt Impact Interim naar recordomzet

Nieuw management stuwt Impact Interim naar recordomzet

Het uitzendkantoor Impact Interim, met hoofdzetel in Hasselt, heeft in 2010 een omzet van 31 miljoen geboekt. Het is een toename van zowat 20 procent. “Nochtans niet evident in een jaar waarin we de crisis nog moesten verteren,” zegt Wim Verlinden, Marketing & Business Development Director. “We denken dat dit resultaat een eerste uiting is van de bijzondere dynamiek die in ons bedrijf is ontstaan. Sinds 2009 behoren we voor 100 procent tot de Nederlandse groep Humares en werd er een nieuw managementteam samengesteld. Stuk voor stuk gemotiveerde vakmensen die een ruime ervaring en kennis hebben meegebracht van bij andere uitzendbedrijven. De puzzelstukken passen perfect, en dat merk je.”

De volledige uitzendgroep beschikt over zo’n 74 medewerkers, verspreid over 13 kantoren, inclusief de 4 vestigingen van het overgenomen Top Interim en de andere merknaam Maintec. In totaal werd vorig jaar een omzet van 43 miljoen euro gerealiseerd. “Er zijn geen directe plannen om verder te groeien door nieuwe kantoren te openen of bijkomende acquisities te doen,” aldus nog Wim Verlinden. “We hebben wel de intentie om ons verder toe te leggen op niches, zoals technische profielen en bouwvakkers.” Impact Interim wil bovendien de expertise in het rekruteren, opleiden en tewerkstellen van buitenlandse arbeidskrachten uitbreiden.

Om alle bedrijven uit de groep éénduidig te profileren, wordt overigens nog gezocht naar een nieuwe, overkoepelende naam.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.