Nieuws Limburg Nieuw netwerk voor grensoverschrijdende business

Nieuw netwerk voor grensoverschrijdende business

Nieuw netwerk voor grensoverschrijdende business

One Two Go, zo zal het nieuwe netwerk heten dat bedrijven uit Belgisch Limburg moet samenbrengen met de collega’s uit Nederlands Limburg. “Om tot duurzame relaties te komen moet je elkaar regelmatig tegen het lijf lopen”, zegt initiatiefnemer Armand Vliegen.

Armand Vliegen balanceert al vele jaren op de zakelijke grens tussen Belgisch en Nederlands Limburg. Hij heeft zelfs zijn business gebouwd op het wegwijs maken van ondernemers die aan de andere kant van de linie zaken willen doen. Daarnaast heeft hij boeken geschreven over ‘grenzeloos ondernemen’ en start hij nu dus met een businessclub.

“Werkgeversorganisaties en andere partijen organiseren regelmatig bijeenkomsten waar bedrijven van de 2 landen elkaar kunnen ontmoeten”, zegt Vliegen. “Prima initiatieven, maar meestal blijft het bij eenmalige contacten. Om elkaars vertrouwen te winnen en daadwerkelijk zaken te gaan doen, zijn echter meerdere ontmoetingen nodig. En daarom starten we met de netwerkwerkclub One Two Go.”

Armand Vliegen wil de helft Belgen en de helft Nederlanders in zijn club. Die betalen 95 euro lidgeld per jaar en engageren zich voor 3 termijnen. Tegen het einde van 2018 mikt hij op 100 deelnemers. Er zijn ook al 15 partnerbedrijven die het project mee ondersteunen. Geïnteresseerden vinden Armand Vliegen en partners volgende week donderdag op het meeting point van de Voka Nieuwjaarsinvito (eerste verdieping).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.