Nieuws Limburg Nieuw netwerkconcept in Hasselt: TGIF!

Nieuw netwerkconcept in Hasselt: TGIF!

Nieuw netwerkconcept in Hasselt: TGIF!

Nu vrijdag starten Made in Limburg en Voka Limburg met een nieuw netwerkconcept: TG!F of Thank God it’s Friday! “Heel wat hardwerkende ondernemers willen op vrijdag graag het weekend inzetten met een pintje maar helaas is er in Hasselt niet echt een vaste locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat ook ondernemers behoefte aan ontspanning hebben om zo stoom af te laten na een lange werkweek,” zegt directeur communicatie Johan Grauwels van Voka Limburg.

9891_10151615087752486_1275179328_nElke vrijdag van 17 tot 22 uur zal ‘Etage’ aan het Hassotel de place to be zijn. Er is geen inkom vereist. Een hapje eten kan in buffetvorm. “Bedrijven die dat wensen, kunnen voor een kleine bijdrage als gastheer optreden voor een editie,” zegt projectmanager Claudio Swijsen van Made in Limburg (foto), die het idee concreet gestalte gaf. “Een volgende stap in onze community is de mensen live ontmoeten waarover je tijdens de week nieuwsberichten hebt gelezen. Op die manier brengen we het Limburgse zakenleven bij elkaar en kan het netwerk informeel versterkt worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.