Nieuws Limburg Nieuw resort op de grens mikt op Belgen

Nieuw resort op de grens mikt op Belgen

Nieuw resort op de grens mikt op Belgen

Vlak over de Belgisch-Limburgse grens, nabij Bilzen en Lanaken, gaat projectontwikkelaar Dormio Leisure Development van start met de bouw van 123 vakantiewoningen. Het resort komt te liggen aan de International Golf Maastricht (Dousberg), waarvan een aantal holes zich op Belgisch grondgebied bevinden. De initiatiefnemers investeren tientallen miljoenen in de huur- en koopwoningen van het resort. Er komt ook een supermarkt, zwembad, restaurants, hotel, enzovoort.

Resort MaastrichtDormio mikt bij de exploitatie op heel wat belangstelling van Belgen, die hun vakantie willen combineren met een bezoek aan Maastricht. Met de fiets is het 10 minuten tot aan het Vrijthof.

Meteen krijgt het nieuw te bouwen vakantiedorp dat wordt gepland op de site Terhills aan het merkendorp Maasmechelen Village, er nog voor de start al een flinke concurrent bij. Het valt te hopen dat de toeristische promotie in beide Limburgen de successen aan mekaar zal rijgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.