Nieuws Limburg Nieuw softwarehuis uit Limburgse joint-venture

Nieuw softwarehuis uit Limburgse joint-venture

Nieuw softwarehuis uit Limburgse joint-venture

Softwarebedrijf Excelco en advieskantoor Van Havermaet hebben samen een nieuw bedrijf opgericht. Intellifin, dat in het najaar van start gaat, is een computerprogramma waarmee ondernemingen hun cijfers kunnen vergelijken met die van hun collega’s in de branche.

intellifinExcelco, specialist in software voor beleggers, heeft al een instrument ontwikkeld om aandelen snel en eenvoudig op te volgen en te vergelijken. De familie Hermans gaat nu op dat elan verder om ook een meer algemene ‘ondernemersradar’ te bouwen. Jan Maurissen van Van Havermaet Groenweghe stapt mee in de boot, wat leidde tot een joint-venture (50/50). Vanaf het najaar kunnen boekhouders en andere experts met Intellifin aan de slag om allerlei ratio’s te berekenen en simulaties uit te voeren.

(Lees meer in Het Belang van Limburg).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.