Nieuws Limburg Nieuw systeem uit Peer: zwembad in 3 weken

Nieuw systeem uit Peer: zwembad in 3 weken

Nieuw systeem uit Peer: zwembad in 3 weken

We schreven al eerder dat Limburgse zwembadbouwers overstelpt worden met aanvragen. Er lopen zelfs al offertes voor uitvoering in het voorjaar van 2021. Andere spelers kiezen bewust voor heel andere systemen, die zelfs nog voor deze zomer kunnen geplaatst worden. Zoals All-MR/Eurosteelframing, het metaalconstructiebedrijf uit Peer, dat met Quick Pools een opbouw-bad in 3 weken klaar heeft.

“Vermits de werkzaamheden van de architecten van de woningbouw grotendeels on hold staan, mede door de coronacrisis, zijn wij als werkgever niet bij de pakken blijven zitten en hebben wij gebrainstormd hoe wij in deze tijd toch nog productief kunnen zijn”, zegt Ronny Mouling van All-MR, Eurosteelframing en nu ook Quick Pools/Design-Pools. “Aangezien de coronacrisis veel mensen heeft doen beseffen dat genieten in en rond je eigen woning het nieuwe normaal wordt, hebben wij de productie van lichtgewicht frames uitgebreid naar andere toepassingen. Zo stellen wij nu met trots een uniek all-in concept zwembadsysteem voor, dat 3 weken na bestelling in de Limburgse tuinen kan geplaatst worden.”

In deze opbouwversie zijn geen grondwerken nodig. De afwerking gebeurt naar keuze, inclusief pomp/filtersysteem, buitenbekleding en een warmtepomp. “We merken dat de vraag enorm groot is. We hebben dus op het juiste moment onze business in een andere richting gestuurd en zo de crisis op een positieve manier aangewend”, besluit Ronny Mouling.

Op de website van Quick Pools staat alle info over prijzen en afmetingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.