Nieuws Limburg Nieuw uit Maaseik: incasso via WhatsApp

Nieuw uit Maaseik: incasso via WhatsApp

Nieuw uit Maaseik: incasso via WhatsApp

Credit Incasso, het bureau van Frederic Devies uit Maaseik, introduceert een nieuwe manier om openstaande schulden in te vorderen. In het bericht zit een betalingslink waarmee de rekening onmiddellijk in de vertrouwde bankomgeving kan vereffend worden.

“We trachten altijd minnelijk in te vorderen, zonder dat een gerechtsdeurwaarder, advocaat of rechtbank ingeschakeld moet worden”, zegt Frederic Devies, zaakvoerder van Credit Incasso. “Naast de klassieke kanalen per brief met opvolgingstelefoontje, lanceren we nu een methode via WhatsApp. “Bij het WhatsApp-bericht zit nu een betalingslink waarmee de debiteur veilig en gemakkelijk, in zijn eigen bankomgeving, het verschuldigd bedrag online kan betalen. Alles is al op voorhand ingevuld: onze derdengeldenrekening, het bedrag en de omschrijving. De debiteur dient alleen nog te controleren en zijn goedkeuring te geven. Na betaling hebben wij tevens direct het bewijs van betaling.”

Het Maaseikse bureau ziet nog meer voordelen. “De debiteuren zien de berichten onmiddellijk, wij weten of de boodschap ontvangen en gelezen is, en door het gebruiksgemak wordt sneller tot betaling overgegaan. Incasso komt via WhatsApp dichter bij de gebruiker: een positieve evolutie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.