Nieuws Limburg Nieuw uitzendkantoor slaat tenten op in Hasselt

Nieuw uitzendkantoor slaat tenten op in Hasselt

Nieuw uitzendkantoor slaat tenten op in Hasselt

24/7 Chauffeursdiensten, dat is de naam van een nieuw uitzendkantoor dat onlangs de deuren opende in Hasselt. Het is na Antwerpen het tweede Belgische filiaal voor de groep van Nederlandse origine. “Voor 2019 staat er een grote sprong voorwaarts op de planning, want het tekort aan vrachtwagenchauffeurs is overal erg nijpend”, zegt Nathalie Neskens.

“Ons bedrijf werd 12 jaar geleden in Nederland opgericht om de match te maken tussen vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven. We hebben hier dus veel ervaring en expertise in opgebouwd. Anderhalf jaar geleden werd de oversteek naar België gemaakt, met de opstart van een vestiging in Antwerpen. Dat is meteen een succes geworden. Zodanig dat we nu dus ook in Hasselt een kantoor hebben geopend. De start is veelbelovend aangezien we nu al met 5 consulentes de juiste chauffeurs zoeken en voorstellen bij onze klanten.”

24/7 Chauffeursdiensten heeft de ambitie om de groei door te zetten in 2019. “We kijken intussen uit naar extra collega’s en zullen zeker nog bijkomende kantoren openen. Gent, Brussel en Wallonië staan op de planning”, aldus Nathalie Neskens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.