Nieuws Limburg Nieuw verhuisgebouw van Vrancken operationeel

Nieuw verhuisgebouw van Vrancken operationeel

Nieuw verhuisgebouw van Vrancken operationeel

De Verhuisshop, zoals de gloednieuwe vestiging van Verhuizingen Vrancken in Tongeren officieel heet, heeft zopas plechtig de deuren geopend. De nieuwe hal van 1496 m² betekent een aanzienlijke uitbreiding voor het bedrijf, dat ook al jaren actief is in de bedrijvenzone Ekkelgaarden in Hasselt. Zaakvoerder Steven Vrancken: “We beslisten om in Tongeren een bijkomende vestiging te openen, een project dat enerzijds dienst doet als uitvalsbasis voor particuliere verhuizingen en anderzijds specifiek gericht is op opslag met maximale flexibiliteit naar oppervlakte en huurtijd. De selfstorage formule met 24/24 toegankelijkheid voor de huurders is uit Amerika overgewaaid en op heel wat locaties in het land succesrijk. Tongeren biedt heel wat potentieel gezien de groei als residentiële stad en de nabijheid van Luik.”

FuturnDe zopas geopende vestiging ligt op Het Prinsenpark werd ontwikkeld door Futurn. De bouwwerken werden gerealiseerd door aannemer Mathieu Gijbels. Eind augustus start overigens de tweede fase van het project, waarbij er nog eens plaats vrijkomt voor 10 bedrijfsruimtes, gaande van 180 m² tot 588 m².

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.