Nieuws Limburg Nieuwbouw en extra jobs voor Looise logistieker

Nieuwbouw en extra jobs voor Looise logistieker

Nieuwbouw en extra jobs voor Looise logistieker

Als eind dit jaar de bouwwerken klaar zijn bij transportfirma en logistieke dienstverlener Group-GTS in Tessenderlo, zal een team van nieuwe collega’s helemaal moeten ingewerkt zijn. De directie van het Kempense familiebedrijf wil de verhuizing vanuit Laakdal naar Tessenderlo aangrijpen om nieuwe diensten aan te bieden en het huidige aanbod uit te breiden. “En daar zijn veel extra handen voor nodig,” zegt CEO Ben Geybels.

GTS TDS TEssenderloDe verhuizing naar Tessenderlo is een gevolg van de overname van transportbedrijf TDS aan de Albertkade in Tessenderlo, door de Group-GTS. Tegen het einde van dit jaar zullen beide teams worden samengevoegd in een nieuwbouw. De bouwwerken zijn zopas gestart. Group-GTS wil het terrein verder gaan exploiteren. “Door de overname van TDS beschikken we hier in Tessenderlo over een trimodaal terrein van 10 hectare,” vertelt Ben Geybels. “We zijn gelegen aan het kanaal en hebben een uniek magazijn waar drie loopbruggen staan die elk 30 ton draagcapaciteit hebben. Deze ‘heavy lifts’ willen we nu maximaal benutten, en ook andere gespecialiseerde logistieke diensten aanbieden. We denken aan de opslag, overslag, herverdeling en verdere distributie van goederen die via de weg, het kanaal of via het spoor worden aangeleverd.”

Om deze extra dienstverlening gestalte te geven, werft Group-GTS minstens 15 mensen aan. “Bedienden en arbeiders, mensen voor Sales en Operations, chauffeurs, onderhoudstechnici, magazijniers… We kunnen alle professionals goed gebruiken,” besluit Ben Geybels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.