Nieuws Limburg Nieuwe activiteit voor traiteur die vroeger sauna was

Nieuwe activiteit voor traiteur die vroeger sauna was

Nieuwe activiteit voor traiteur die vroeger sauna was

Traiteur Full Flavour, de zaak van Tamara en Stijn Mallet uit Hechtel-Eksel, is gestart met een productlijn in biologische en glutenvrije granola. Een nieuw hoofdstuk in boeiende bedrijfsgeschiedenis van de traiteur, die vroeger nog een privésauna was, en aangrenzend een krantenwinkel huisvest…

Het is intussen al even geleden dat Stijn en Tamara Mallet kozen voor hun passie en de privésauna in Hechtel-Eksel volledig ombouwden tot een traiteurszaak. Het pand van Full Flavour, zoals hun voedingsbedrijf heet, wordt gedeeld met ouderlijke krantenwinkel Hechtelse Drukkerij, waar Stijn ook zaakvoerder van is.

En het gaat goed met Full Flavour. De gerechten, broodjes en buffetschotels gaan vlot de deur uit. Stijn heeft intussen nog wat tijd gevonden om een extra business-unit op te starten. “Na enige tijd sleutelen aan de receptuur, hebben we nu een glutenvrije en biologische granola ontwikkeld, die we apart in de markt gaan zetten”, vertelt hij. “De bedoeling is om elk seizoen een nieuwe variant te presenteren en zo het aanbod gevarieerd en volledig te maken. We gaan niet alleen verkopen in onze eigen handelszaken, maar ook leveren aan apothekers en winkels met natuurproducten.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Jeroen P. 2022-04-13 18:42:13

Succes met uitbreiding van jullie bedrijfsactiviteiten!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.