Nieuws Limburg Nieuwe baas voor Belang en Made in Limburg

Nieuwe baas voor Belang en Made in Limburg

Nieuwe baas voor Belang en Made in Limburg

De raad van bestuur van Concentra, uitgever van onder meer Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen, heeft Dominic Stas aangesteld als nieuwe directeur van Mediahuis Limburg. De 39-jarige Stas komt over van Kinepolis en volgt Luc Rademakers op, die nu de nieuwsdienst van de VRT leidt.

Mediahuis Limburg is de vennootschap die alle media-activiteiten van de Concentra-groep in Limburg overkoepelt (behalve TV Limburg). De krant Het Belang van Limburg neemt daavan het leeuwendeel in beslag, maar ook heel wat webgerelateerde projecten (zoals deze website Made in Limburg of hbvl.be) en magazines (zoals Jet) ressorteren hieronder.

De nieuwe directeur is 39 en komt over van Kinepolis, waar hij algemeen directeur van de filmdistributie was. Voordien was Stas eerst sales- en marketingmanager en vervolgens algemeen directeur bij Studio 100. De overeenkomst met Concentra gaat in op 1 juli 2012.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.