Nieuws Limburg Nieuwe big boss van Bose investeert in ervaring

Nieuwe big boss van Bose investeert in ervaring

Nieuwe big boss van Bose investeert in ervaring

Het Europese verkoop- en distributiecentrum van audio-elektronicaproducent Bose in Tongeren, heeft 1,3 miljoen euro vrijgemaakt om verdere uitbreiding mogelijk te maken. Zowat de helft van dat bedrag werd gereserveerd voor het Bose Experience Center in Brussel, waar klanten met eigen oren de geluidskwaliteit van de Bose-producten kunnen ervaren. De nieuwe Limburgse topmanager, Véronique Thoelen, spendeerde de rest van het investeringsbedrag voornamelijk aan de uitbreiding van kantoor- en magazijnfaciliteiten, alsook nieuwe displays om op te vallen op tentoonstellingen.

Desondanks overstegen de uitgaven de inkomsten niet. Bose sloot het boekjaar af met een licht hogere omzet (tot 25 miljoen) en behoorlijke winst (870.000 euro). Het personeelsaantal werd verhoogd met 17 FTE’s tot 148.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.