Nieuws Limburg Nieuwe CEO voor veelbelovend groeibedrijf

Nieuwe CEO voor veelbelovend groeibedrijf

Nieuwe CEO voor veelbelovend groeibedrijf

Fox Biosystems, een bedrijf uit Diepenbeek dat vooruitstrevende apparatuur maakt om biomoleculaire reacties te meten, heeft een nieuwe bedrijfsleider aangetrokken. Thomas van Elzakker is benoemd tot CEO van de groei-onderneming die onder meer LRM en Heran Partners tot de investeerders telt.

Fox Biosystems maakt sensoren die in de biotechnologie kunnen gebruikt worden bij de ontwikkeling van medicijnen en andere toepassingen. Dit jaar kwam hun eerste product White Fox op de markt. Het is meteen het sein om een versnelling hoger te schakelen. Co-founder Filip Delport, die tot dusver als CEO fungeerde, verkiest een functie als Chief Technology Officer. Het stuur van het schip wordt doorgegeven aan Thomas van Elzakker, die een ruime ervaring in de sector kan voorleggen, onder meer bij Philips, Medtronic en start-up i-Optics.

“Nu het bedrijf een volgende fase in de groei heeft aangevat, zijn we heel blij met de bijkomende expertise die Thomas van Elzakker meebrengt”, zegt Katleen Vandersmissen, bestuursvoorzitter van Fox Biosystems. “Zijn ervaring met het opschalen van technische bedrijven en met de internationale commercialisering, is wat ons bedrijf momenteel nodig heeft.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer