Nieuws Limburg Nieuwe chef voor Holiday Inn’s

Nieuwe chef voor Holiday Inn’s

Nieuwe chef voor Holiday Inn’s

Joeri Beusen, 22 jaar geleden gestart als nachtreceptionist, is zopas benoemd tot General Manager van beide Hasseltse Holiday Inn’s. Hij krijgt onder meer de taak om via zijn netwerk in Limburg de naambekendheid van de keten verder te verhogen.

Tot op heden was Filip Caluwaert de General Manager van Holiday Inn en Holiday Inn Express Hasselt. Na 9 jaar neemt hij afscheid om dezelfde functie op te nemen in het Mercure Antwerp City South Hotel.

In Hasselt draagt hij de fakkel over aan Joeri Beusen, die 22 jaar geleden zijn hotelcarrière startte als nachtreceptionist van Holiday Inn Express Hasselt. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij andere groepen, keert hij terug naar de plaats waar het ooit begon.

Joeri Beusen zal niet alleen de dagelijkse operaties aansturen, maar ook als ambassadeur zijn netwerk uitspelen om beide hotels commercieel te versterken. De totale renovatie die Holiday Inn Hasselt het afgelopen jaar heeft ondergaan, is een extra troef om een nieuw publiek aan te spreken. “Dankzij de ideale ligging aan de Blauwe Boulevard zal dit ongetwijfeld dé nieuwe hospitality hub in Hasselt worden”, aldus de nieuwe General Manager.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.