Nieuws Limburg Nieuwe Delhaize in centrum van Hasselt

Nieuwe Delhaize in centrum van Hasselt

Nieuwe Delhaize in centrum van Hasselt

In de Koning Albertstraat in Hasselt heeft zopas een nieuwe Shop&Go van Delhaize de deuren geopend. Het gaat om een kleinere buurtwinkel, uitgebaat door Bert Lambregts en Alexiou Efstratios.

Delhaize is voortdurend in de weer om de blinde vlekken in het winkelaanbod in te vullen. Daarvoor worden, afhankelijk van de locatie, andere formules gebruikt. De Shop&Go is bedoeld als buurtsupermarkt voor de bewoners uit de directe omgeving. De nadruk ligt op ‘convenience’: ruime openingsuren, vlotte passage, kant-en-klare producten,…

De nieuwe Shop&Go in Hasselt wordt uitgebaat door zelfstandige franchisenemers. Bert Lambregts (niet te verwarren met de Gedeputeerde van Milieu, Dierenwelzijn en Water) en Alexiou Efstratios. “Wij willen dat Delhaize nog dichter bij zijn klanten staat met deze nieuwe winkel”, aldus het duo. “Daarom bieden we een assortiment met snelle oplossingen, maar we spelen ook de nabijheidskaart, in alle betekenissen van het woord.”

Shop&Go Hasselt zorgt voor een aantal nieuwe jobs. “We proberen mensen uit de buurt te vinden om die in te vullen. We denken dat dat al een eerste stap is in de integratie”, voegen Bert en Alexiou eraan toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.