Nieuws Limburg Nieuwe directeur benoemd bij Haven Genk

Nieuwe directeur benoemd bij Haven Genk

Nieuwe directeur benoemd bij Haven Genk

De raad van bestuur van Haven Genk heeft Patrick Geerinck als nieuwe algemeen directeur aangetrokken. Hij volgt Leon Donders op, die eind vorig jaar had besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij fietsenfabrikant Ridley in Beringen.

Patrick GeerinckPatrick Geerinck was sinds 2008 binnen diverse entiteiten en koepelorganisaties verantwoordelijk voor nationale en Europese projecten in de maritiem-logistieke sfeer. Hij heeft hiermee een ruime ervaring opgebouwd om de strategie van Haven Genk verder uit te werken en te implementeren.

“Ik ben op het aanbod ingegaan omdat ik heel sterk geloof in het potentieel en de unieke troeven van Haven Genk als trimodale terminal,” aldus Geerinck. “Ik wil zeker op de ingeslagen weg verdergaan om via innovatieve concepten de intermodale logistieke keten verder te optimaliseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.