Nieuws Limburg Nieuwe directeur voor verkoop op Stayen

Nieuwe directeur voor verkoop op Stayen

Nieuwe directeur voor verkoop op Stayen

Stan Niesen (41) werd voorgesteld als de nieuwe commercieel directeur op Stayen. Hij volgt er Walter Boonen op die STVV verlaat. Niesen (links op de foto) werd aangetrokken om de commerciële belangen van het hele Stayencomplex te behartigen. “Hij zal instaan voor de gezamenlijke advertenties van de bedrijven en het aantrekken van nieuw sponsors voor STVV. Een belangrijke taak is het verder uitzetten van de lijnen van het business -en commercieel activiteiten van STVV,” stelt Stayen manager Peter Onkelinx (midden op de foto). “Het vernieuwde stadion biedt tal van mogelijkheden die vanaf nu volop kunnen benut worden.”

Stan Niesen nieuwe commercieel directeur op StayenMet Niesen haalt de NV Stayen en raspaard binnen. Na zijn studies bedrijfseconomie startte hij zijn carrière bij Concentra als verkooppromotor Zuid-Limburg. In 2001 maakte hij de overstap naar Roularta Media als accountmanager van de Weekkrant Sint-Truiden. Twee jaar later was hij kantoordirecteur. Na de fusie van de Limburgse kantoren werd Niesen bevorderd tot provinciaal directeur met kantoor in Hasselt. Hij stuurde er een team aan van 10 verkoop- en 8 administratieve krachten. “De kennis en ervaring die ik in al die jaren mocht ervaren ga ik nu inzetten voor Stayen. Waarom ik voor deze uitdaging koos? Het voelt aan als een beetje thuiskomen want al die jaren was en ben ik nog steeds een hevig supporter van Geel/Blauw,” besluit Niesen.

J.Cr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.