Nieuws Limburg Nieuwe eigenaars, nieuw gebouw én nieuwe naam…

Nieuwe eigenaars, nieuw gebouw én nieuwe naam…

Nieuwe eigenaars, nieuw gebouw én nieuwe naam…

Nieuwe eigenaars, een nieuw bedrijfsgebouw, en nu ook een nieuwe naam: dat is de transitie die Pellens Yvo Industriële Elektriciteitswerken de afgelopen 2 jaar heeft doorgemaakt. Het bedrijf van Benny Kessels en Ingrid De Bruyne gaat voortaan door het leven als Indulec en pakt meteen uit met een ambitieus toekomstplan.

Indulec vindt zijn oorsprong in 1988 toen wijlen Yvo Pellens van start ging met een eigen zaak in elektriciteitswerken. Het bedrijf dat zijn naam droeg, Pellens Yvo BV, won snel aan naambekendheid in de hele provincie. In 2020 werd Yvo plots ziek, en zocht hij een oplossing om levenswerk verder te zetten. Hij vond een geschikte overnemer in de persoon van Benny Kessels, al vele jaren de rechterhand van Yvo en een vaste waarde in het bedrijf. Het is precies twee jaar geleden dat Benny samen met zijn echtgenote Ingrid De Bruyne, het bedrijf heeft overgenomen. Daarmee was de continuïteit verzekerd en werd een nieuwe fase in het groeiproces ingezet.

Zo werd als onderdeel van de verdere modernisering en professionalisering gekozen voor de verhuizing naar een nieuw gebouw in industriezone De Schacht in Heusden-Zolder. De activiteiten werden uitgebreid tot een volledig aanbod van algemene industriële elektriciteitswerken, inclusief in-house engineering, relighting, energiemonitoring, laadpalen, netwerkbekabeling, slimme sturingen en toegangscontrole.

Een volgende stap in de transformatie, is de naamswijziging. Het bedrijf gaat voortaan verder onder de naam Indulec. “Die naam die staat voor onze core business: industriële elektriciteit, maar ook voor ons professioneel karakter en de knowhow van engineering tot uitvoering”, licht Benny Kessels toe. “Het hele team staat klaar om onder onze nieuwe vlag er ten volle tegenaan te gaan!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.