Nieuws Limburg Nieuwe high-end fitnessclub op Corda Campus

Nieuwe high-end fitnessclub op Corda Campus

Nieuwe high-end fitnessclub op Corda Campus

Qlife, het Limburgse bedrijf dat al fitnessclubs uitbaat in Houthalen en Sint-Truiden, zal in januari 2016 een gloednieuwe zaak openen op de Corda Campus. Zaakvoerder Rob Simons en vennoot Chris Schruers (VHS Verzekeringen) investeren er 800.000 euro in een high-end fitnesscentrum. Er zullen 4 vaste medewerkers worden aangeworven, alsook 5 freelance trainers.

Bij Qlife staat het concept van de Milon Cirkel centraal. Het is een eigentijdse manier om op kracht en uithouding te trainen. Ook voor alle andere toestellen heeft Rob Simons zopas een overeenkomst afgesloten met de leverancier. Bovendien komt er in Qlife Hasselt een gedeelte voor wellness (sauna en stoombad). De club wil maximaal 2.000 leden aanvaarden. Ook in Sint-Truiden is deze limiet vooropgesteld en vrij snel bereikt.

Corda Qlife“Onze keuze voor Corda Campus heeft te maken met het dynamische en inspirerende karakter van deze site,” zegt Simons (links op de foto). “Er leeft een echte community in een trendy omgeving. Daar wil Qlife graag deel van uitmaken.”

De Corda Campus pakt overigens uit met nog meer initiatieven om het welzijn van de 2.900 werknemers in de nu al 85 bedrijven te bevorderen. Zo heeft tienkamper Hans Van Alphen (midden) er zopas een gloednieuwe Finse piste ingelopen. “Onze horecafaciliteiten zullen nu ook meer gezonde maaltijden serveren,” zegt Corda-directeur Yves Marchal (rechts). “We hebben ook een cola-automaat vervangen door een yoghurt-automaat. Kleine dingen misschien, maar het geheel zorgt wel voor meer animo. We denken ook aan sportwedstrijden onder de middag, teambuildingsactiviteiten, enzovoort. Trouwens, als ons park helemaal klaar is, zal deze groene long nog meer inspiratie aan de campus geven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.