Nieuws Limburg Nieuwe hotspot voor creatieve starters

Nieuwe hotspot voor creatieve starters

Nieuwe hotspot voor creatieve starters

In het voormalige pand van Huis Vroonen in Tongeren opent een nieuw bedrijvencentrum voor starters. Aan ’t Werk, zoals de locatie heet, zorgt voor onderdak in verschillende formules.

Er zullen minstens 7 startende bedrijven terecht kunnen in de voormalige decoratiezaak Huis Vroonen. De familie Vroonen biedt diverse opties aan. “Wie hier met een zaak wil beginnen, kan kiezen uit kantoorruimte, een plaats aan de grote co-working-tafel, een winkelruimte of een klassieke toonbank”, zegt Danny Vroonen. “Hiermee zet Aan ’t Werk zich af tegen de klassieke co-working spaces. Er is immers ook ruimte voor samenwerkingsverbanden tussen startende retailers en kenniswerkers. Bovendien kunnen pop-up’s of pop-outs hun eerste stappen zetten in een echte winkelstad.”

“Dit project is een mooi voorbeeld van de nieuwe wind die in Tongeren waait om de problematiek van de leegstand creatief aan te pakken”, besluit Danny Vroonen.

Aan’t Werk opent maandagavond officieel de deuren, al is de receptie door het Corona-virus wel uitgesteld naar latere datum.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.