Nieuws Limburg Nieuwe HR-baas voor grootste bedrijf van Limburg

Nieuwe HR-baas voor grootste bedrijf van Limburg

Nieuwe HR-baas voor grootste bedrijf van Limburg

Met nu zo’n 3.200 medewerkers moet Cegeka ondertussen zowat het grootste bedrijf van Limburg zijn… Al deze mensen krijgen voortaan een nieuwe baas, in de persoon van Hilde Janssens. Zij werd zopas aangesteld als HR-directeur van de ICT-groep, en zal zowel de operationele HR-activiteiten in België aansturen als de strategische lijnen op groepsniveau uitzetten.

Hilde Janssens CegekaHilde Janssens is 36 jaar. Ze verdiende haar strepen als HR & Organization Director bij Grontmij. Voordien was ze nog actief bij Securex.

“Ik koos voor Cegeka omwille van de ambitie van het bedrijf, alsook voor de sterke bedrijfscultuur,” zegt ze. “Samen met de organisatie wil ik mee de groei realiseren door een coherent en dynamisch HR-beleid te voeren, onder andere door het juiste leiderschap en talent in te zetten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.