Nieuws Limburg Nieuwe ICT-groep na fusie-operatie

Nieuwe ICT-groep na fusie-operatie

Nieuwe ICT-groep na fusie-operatie

De bedrijven M-Soft, Just Software, Jamadata en Professional Services Westaedt gaan verder door het leven als Optimize Group. Vanuit Overpelt zullen ze samen een totaalaanbod voor zowel KMO’s als grote ondernemingen lanceren. “Om ons groeiproces te versnellen, en onze positie in de markt te versterken, is het nodig om ons totaalaanbod uit te breiden,” zegt CEO Paolo Senes. “Het laat tevens toe om nog efficiënter en transparanter te werken.”

msoftUniek is dat Optimize Group zowel de lokale KMO om de hoek als de grote, multinationale klanten wil bedienen. “We hebben respect voor de eigenheid van iedere klant, en helpen graag om het groeitraject te ontwikkelen dat hij voor ogen heeft,” aldus nog Senes.

Optimize Group heeft het hoofdkantoor in Overpelt, een tweede vestiging in Dilbeek. Het klantenbestand telt ruim 2.000 ondernemingen, verdeeld over 15 landen in Europa, Azië en de VS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.