Nieuws Limburg Nieuwe investeringsgroep van start in Genk

Nieuwe investeringsgroep van start in Genk

Nieuwe investeringsgroep van start in Genk

Groupmec is de naam van een nieuwe investeringsmaatschappij die de ondernemers Maxim Vanmanshoven en Christophe Vandendriessche in Genk zijn gestart. De onderneming kondigt al meteen de oprichting en overname aan van 8 bedrijven.

groupmecVanmanshoven en Vandendriessche zijn niet aan hun proefstuk toe wat de oprichting en begeleiding van bedrijven betreft (o.a. Fereco in Opglabbeek en immobedrijf Group B-Res). Ze bundelen nu hun expertise om nieuwe investeringen volgens een eigen businessmodel te laten renderen. Groupmec wil zich vooral richten op activiteiten die duurzaam en innovatief zijn. Dit zowel in de telecom, bouw als energiesector. Daarnaast houden ze de ruimte vrij om ook elders ‘het gat in de markt’ te gaan opvullen.

“In het huidige economische klimaat blijven veel beloftevolle ideeën te vaak liggen door de financiële moeizame trajecten die door ondernemers/bedenkers doorlopen moeten worden,” stellen beiden. “Als Groupmec faciliteren wij die ideëen door een gezonde inbreng van financiën, alsook een no-nonsense-aanpak in de dagelijkse bedrijfsvoering.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.