Nieuws Limburg Nieuwe job voor Cynthia Reekmans

Nieuwe job voor Cynthia Reekmans

Nieuwe job voor Cynthia Reekmans

Voormalig TVL-gezicht Cynthia Reekmans is sinds kort de nieuwe communicatie en marketingmanager van het Hasseltse bedrijf Cent Pur Cent. Dat is een make-upmerk dat vorig jaar op de markt werd gebracht door de Hasseltse Caroline Rigo. Het natuurlijke product wordt exclusief verkocht bij apothekers.

Caroline Rigo is al jaren actief in de make-upwereld en verzorgde de make-up van Cynthia tijdens de gloriedagen van het programma Studio TVL op TV Limburg. “Daar is een vriendschap ontstaan die nu leidt tot samen zaken doen”, legt Cynthia uit. Caroline Rigo is ook eigenares van Café Beauté in Hasselt.

Cynthia Reekmans ging na haar passage bij TVL aan de slag bij STVV en Stayen. Daarna verkaste ze naar de Hogeschool UCLL. Bij het grote publiek is ze nog steeds erg gekend als presentatrice en moderator van allerlei events. Dit zal ze nu combineren met de nieuwe activiteit bij Cent Pur Cent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.