Nieuws Limburg Nieuwe jobs voor Eric Beliën, Sven Castro en Tony Meeus

Nieuwe jobs voor Eric Beliën, Sven Castro en Tony Meeus

Nieuwe jobs voor Eric Beliën, Sven Castro en Tony Meeus

Frank Vanbrabant, CEO van Fluvius (fusie tussen Eandis en Infrax) heeft in de ondernemingsraad een wijziging in zijn directie aangekondigd. Daardoor wordt Limburger Eric Beliën benoemd tot algemeen directeur van Fluvius ov. En er zijn nog nieuwe topmannen aangesteld….

Binnen de nationale intercommunales is het vroegere Interelectra, dat de Limburgse steden en gemeenten verenigde, altijd één van de boegbeelden geweest. Ook na de diverse fusies en naamswijzigingen (o.a. tot Infrax), is dat steeds zo gebleven. Zo komt het dat er nog heel wat belangrijke directie- en bestuursfuncties bij Fluvius (dat nu 308 steden en gemeenten verenigt) door Limburgers worden ingevuld, zoals Frank Vanbrabant (CEO), Eric Beliën (directeur HR en Communicatie), Paul Coomans (directeur Netbeheer) of Wim Dries (ondervoorziter).

Op 1 februari wordt een directiewijziging van kracht. Frank Vanbrabant blijft op post. De nieuwe directeur HR en Communicatie wordt Ilse Van Belle (ex-Proximus). De 2 directeurs die deze job voordien deden, krijgen een nieuwe functie. Daarbij ook Hasselaar Eric Beliën, die algemeen directeur wordt van Fluvius ov (het vroegere Infrax-gedeelte).

Nog meer jobwissels in Limburg:

– Tony Meeus is benoemd tot nieuwe Fleet Manager bij Volvo Groep Rutten (Hechtel-Eksel en Diest). Hij heeft 25 jaar ervaring in nationale en internationale sales- en marketingfuncties. Bij Volvo Rutten zal hij ook de PR voor zijn rekening nemen.

– Sven Castro verhuist op 1 februari naar bouwbedrijf Altez in Oudsbergen (het vroegere Lambert Geerkens). De architect vervulde vroeger diverse managementfuncties, onder meer bij Mathieu Gijbels en Scheuten Glas. Tot nu was hij algemeen directeur bij Boflex.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.