Nieuws Limburg Nieuwe kapitein aan het roer van Dilsense ondernemers

Nieuwe kapitein aan het roer van Dilsense ondernemers

Nieuwe kapitein aan het roer van Dilsense ondernemers

Het bestuur van Unizo Dilsen-Stokkem heeft Jochen Ochal verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt wijlen Marc Allard op.

Jochen Ochal is 6 jaar zaakvoerder van Ochal Accountancy. In het boekhoudkantoor wordt niet alleen naar de cijfers gekeken, maar krijgen klanten ook begeleiding en advies bij andere aspecten van het ondernemen. Die ervaring maakt van Ochal de ideal consensusfiguur om de lokale afdeling van Unizo te gaan trekken.

“Onze ondernemers hebben heel wat in hun mars en zij mogen terecht trots zijn op hetgeen zij realiseren”, aldus de nieuwe voorzitter. “Vanuit mijn nieuwe functie wil ik de stem laten klinken van onze ondernemers en hen ondersteunen en aanmoedigen in hun realisaties. De komende tijd wil ik dan ook blijven inzetten op de belangenbehartiging. Verder blijft ook de uitbouw van de samenwerking met het gemeentebestuur en het bouwen van bruggen tussen de ondernemers via het organiseren van netwerkevents en bedrijfsbezoeken, één van de speerpunten. Bovendien staat de vorming van onze ondernemers, door middel van opleidingen allerhande, centraal.”

Jochen Ochal rekent op zijn bestuursploeg om samen de doelstellingen te verwezenlijken. “Het is een hecht team, waarbij iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Het is dan ook een hele eer dit bestuur en de belangen van onze lokale ondernemers te mogen vertegenwoordigen. Samen zullen wij ongetwijfeld Unizo Dilsen-Stokkem nog beter op de kaart zetten,” besluit de voorzitter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.