Nieuwe meubelverdeler start verovering in Tessenderlo

flemishIN is de naam van een nieuw bedrijf dat op 1 oktober in Tessenderlo een showroom zal openen voor de inrichting van kantoren, projecten en ergonomisch zitmeubilair. Zaakvoerder Erik van den Aarssen (foto) wil na Limburg ook de 4 andere provincies van Vlaanderen veroveren door er op termijn een soortgelijke showroom te vestigen.

"We zijn eerder dit jaar al vanuit Tessenderlo van start gegaan in de kantoormeubelbranche," vertelt van den Aarssen. "Het begin was uitdagend, maar succesvol, zodat we nu met de projectshowroom een volgende stap kunnen zetten. Hier zullen de highlights uit de productportefeuille worden getoond en is er een ruimte voorzien voor het creëren van proefkamers. Die zullen de sfeer uitstralen die we bij de klant trachten over te brengen." Het bedrijf mikt bovendien op het steeds toenemende aantal thuiswerkers, die ook daar een comfortabele werkomgeving wensen.

flemishIN kan er onder meer de producten tonen van Haworth Group, de nummer 2 qua kantoormeubelen in de wereld. "En we hebben ook een vast samenwerkingsverband met de firma bimos, Europees marktleider in de productie van ergonomisch zitmeubilair voor de industriële werkplek."