Nieuwe naam en extra mankracht voor Van Gompel

Het advocatenkantoor Van Gompel Advocaten, onder leiding van Laura en Hans Van Gompel, heeft een ware metamorfose ondergaan. Niet alleen werd er een rebranding doorgevoerd naar VGA, er is tevens een doorgedreven samenwerking opgezet met het kantoor Euregio Law & Tax van Marco Wirtz en Sofie Jacobs.

“Het begon met een artikel in Made in Limburg”, lacht Marco Wirtz, oprichter van Euregio Law & Tax. “Een jaar geleden kwamen we in het nieuws, en dat had blijkbaar een bepaalde interesse gewekt bij Hans Van Gompel, die mij toen heeft uitgenodigd voor een gesprek. Van het één is het ander gekomen en een jaar later is onze spreekwoordelijke baby er al.”

De advocaten van Euregio Law & Tax, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies in internationale context, hebben aldus het kantoor van Van Gompel vervoegd. Beide kantoren bundelen zo hun krachten en expertises en versterken hiermee hun positie in een alsmaar competitievere markt.

Om de onderlinge kruisbestuiving te stimuleren, heeft VGA -zoals na de rebranding Van Gompel Advocaten voortaan heet- zijn intrek genomen in het kantorencomplex waar Euregio Law & Tax al zat. “Doel is dat hierdoor het geheel meer wordt dan de som der delen”, stelt Hans Van Gompel. In ieder geval krijgt VGA er door de samenwerking ook meteen een kantoor in Brussel bij, pal aan de Louizalaan.

Daarmee is de basis gelegd voor verdere uitbreiding, want het nieuwe samenwerkingsverband kondigt alvast de zoektocht naar extra versterking aan... Wordt vervolgd!