Nieuws Limburg Nieuwe overname voor Flexpoint in Wallonië

Nieuwe overname voor Flexpoint in Wallonië

Nieuwe overname voor Flexpoint in Wallonië

Flexpoint, met hoofdkantoor in Zonhoven, heeft opnieuw een dienstenchequebedrijf in Wallonië overgenomen. “Cleaning Services, met vestigingen in Wanze en Amay, is goed voor een omzet van 1,2 miljoen euro,” zegt algemeen directeur Eric Martens. “Er werken meer dan 50 huishoudhulpen en 2 bedienden, die we uiteraard mee overnemen.”

Deze acquisitie is de laatste schakel in het strategisch plan van Flexpoint om de provincie Luik helemaal in te palmen. “Met recente overnames in Blegny en Waremme is dit inderdaad de ontbrekende schakel die nu wordt ingevuld,” bevestigt de zaakvoerder. “Wat niet wegneemt dat we eventuele bijkomende opportuniteiten in de regio zullen laten links liggen.”

Flexpoint Personal Services is de tak van het bedrijf die zich bezighoudt met schoonmaakdiensten via de dienstencheques. Er werken nu bijna 800 poetsvrouwen voor deze divisie van Flexpoint. Andere diensten van het bedrijf zijn o.a. uitzendarbeid, werving en selectie en payrolling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.