Nieuws Limburg Nieuwe printer tilt Promosign naar hoger niveau

Nieuwe printer tilt Promosign naar hoger niveau

Nieuwe printer tilt Promosign naar hoger niveau

Promosign, een fabrikant van signalisatieborden, heeft 120.000 euro opzij gelegd voor de aankoop van een zware Océ UV 318 GL printer. Hiermee kan zaakvoerder Michiel Mirandolle rechtstreeks printen op grote panelen uit diverse materialen als karton, hout, plastic, vinyl, glas en metaal. Met de investering was een bedrag van 120.000 euro gemoeid. De nieuwe machine leidde al tot een extra werkplaats bij Promosign en tot een substantiële omzetverhoging.

MirandolleSinds de aanschaf van de grote vlakbedprinter bekleedt Promosign namelijk een unieke positie in de wereld van signs en marketingtools. “Er is steeds meer vraag naar individuele markeringen en panelen vanuit de industrie. De profilering die ieder bedrijf zoekt om zijn zichtbaarheid of imago in de markt te verhogen, brengt hen steeds vaker bij Promosign voor advies en concrete projecten,” aldus Mirandolle.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.