Nieuws Limburg Nieuwe tak, nieuw barak en trofee op zak

Nieuwe tak, nieuw barak en trofee op zak

Nieuwe tak, nieuw barak en trofee op zak

To The Point Events, het evenementenkantoor van Bart Koninckx, heeft in het jubileumjaar (°2007) een aantal mijlpalen bereikt. Het bureau is verhuisd naar het nagelnieuwe Corda A (Hasselt), heeft de zoveelste onderscheiding als één van de meest gewaardeerde eventbureaus van België op zak, en maakt zich op om een nieuwe afdeling te lanceren.

To The Points Events was bij de start een samenwerking tussen Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs (The Fun Group). Die laatste plooide zich enkele jaren geleden terug op zijn concept Dinner in the Sky, en op het attractie- en tentenverhuur. Bart timmerde intussen verder aan de weg, met succes.

“We groeien dit jaar opnieuw met meer dan 30 procent”, zegt hij. “Het bedrijf heeft dus duidelijk de wind in de zeilen. Bestaande klanten komen graag terug en nieuwe dienen zich aan. We zoeken dan ook permanent naar extra collega’s. Die kunnen dan meteen terecht op onze nieuwe werkplek in Corda A.”

To The Point Events mag voor het zoveelste jaar op rij zich bij de top van de meest gewaardeerde eventbureaus van België rekenen. “Dat is de uitkomst van een onafhankelijke enquête bij klanten”, weet Bart Koninckx. “We horen ieder jaar bij de top 4 en nu is dat niet anders. Het lijkt gewoon intussen, maar dat is het allerminst. Voor onze medewerkers is het telkens een enorme bekroning voor de niet-geringe inspanningen die ze iedere dag leveren.”

Het bureau staat intussen niet stil om de activiteiten uit te breiden. “Na onze ‘toffeteambuildings’, wat overigens op volle toeren draait, starten we nu met een gloednieuwe tak: brandactivations. Daarmee gaan we klanten voor 100% ondersteunen met hun branding en de logistiek die daarbij komt kijken”, besluit Koninckx.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.