Nieuws Limburg Nieuwe top voor Puilaetco Hasselt

Nieuwe top voor Puilaetco Hasselt

Nieuwe top voor Puilaetco Hasselt

Vermogensbankier Puilaetco Dewaay Private Bankers heeft een nieuwe leiding voor zijn vestiging in Hasselt. De nieuwe manager is Manfred Krcmar, die overstapt van bij Van Lanschot Bankiers. Manfred Krcmar (38) verdiende zijn strepen voordien bij SG Private Bankers en nadien Van Lanschot Bankiers. Onlangs is hij overgestapt naar Puilaetco Dewaay, samen met Holger Heene en Gunter Plevoets. Puilaetco Dewaay maakt deel uit van KBL European Private Bankers (47 miljard euro beheerd vermogen), het Europees netwerk van private banken, dat tot voor kort nog een onderdeel was van de Vlaamse bank- en verzekeringsgroep KBC.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Kopje-onder door de btw…

"Studies voorspelden het, en het wordt nu ook realiteit: de coronacrisis is een liquiditeitscrisis geworden. Voor de ondernemingen die in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.