Nieuws Limburg Nieuwe vestiging en 12 nieuwe jobs bij Noten

Nieuwe vestiging en 12 nieuwe jobs bij Noten

Nieuwe vestiging en 12 nieuwe jobs bij Noten

De firma Noten uit Hamont-Achel, gespecialiseerd in verwarming, isolatie en vochtbestrijding, breidt uit richting Hasselt en opent er een tweede vestiging. De Limburgse kmo plant tegen eind 2015 een locatie in het bedrijvenpark Ekkelgaarden en creëert daarbij een twaalftal jobs.

Noten voorziet hierbij een investering van 850.000 euro om zich verder te verankeren in de Limburgse markt: “In Hasselt zullen we onze service- en onderhoudsafdeling voor centrale verwarming verder uitbouwen,” zegt Dries Jennen (24), de jonge ondernemer die in 2014 het bedrijf overnam. De dagelijkse bedrijfsleiding onderging een reorganisatie om de geplande groei op te vangen en ook het moederbedrijf in Hamont-Achel wordt hiervoor verbouwd.”

Dries JennenDe geografische expansie zorgt voor extra werkgelegenheid: “Bovenop de 45 personeelsleden die momenteel tewerkgesteld zijn in Hamont-Achel, willen we op korte termijn 12 nieuwe werknemers aannemen,” aldus Jennen. “Het zal gaan om zowel technische, commerciële als ondersteunende functies.”

De uitbreidingsplannen van de firma Noten zijn hiermee nog niet in hun laatste fase. “Bijkomende vestigingen in andere provincies, meer bepaald het Antwerpse, zijn op langere termijn zeker een mogelijkheid,” besluit de jonge zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.