Nieuws Limburg Nieuwe vloer dempt lawaai met 20 decibel

Nieuwe vloer dempt lawaai met 20 decibel

Nieuwe vloer dempt lawaai met 20 decibel

Basisschool De Klimop in Ham beschikt sinds kort als eerste in België over een geluidsisolerende vloer in de kantine. Het team van Excellent Gietvloeren uit Genk is mee verantwoordelijk voor deze primeur.

MasterTop 1327, zo heet de geluidsisolerende vloer die Excellent mocht gieten in opdracht van BASF. Dankzij het polyurethaan dat er in verwerkt zit, daalt het geluidsniveau in de lawaaierige refter met 20 decibel. Volgens Björn Saro, zaakvoerder van Excellent Gietvloeren, zijn er nog extra troeven aan deze innovatie: “De zachte vloer heeft een hoog loopcomfort en biedt een verminderd risico op kwetsuren bij valpartijen. Andere voordelen zijn de grote hygiëne en makkelijke reiniging.”

De zaakvoerder gelooft sterk in de commerciële opportuniteit die het nieuwe product biedt. “Ook na de tiende verjaardag van Excellent Gietvloeren blijven we inzetten op innovatieve toepassingen”, besluit Björn Saro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.