Nieuws Limburg Nieuwe winkelformule voor tweedehands elektronica

Nieuwe winkelformule voor tweedehands elektronica

Nieuwe winkelformule voor tweedehands elektronica

Tweedehandswinkels voor kleding kenden we al, maar nu kan je in een zaak in Genk ook oude elektronica kopen. Used Products is een Nederlandse winkelketen met ondertussen vijf vestigingen in België. Sinds kort is er dus ook een filiaal in Genk, geopend volgens een franchise-formule.

used products“We zijn inderdaad een tweedehandswinkel, maar alleen voor kwaliteitsvolle producten,” legt zaakvoeder Frederik Kerfs van Used Products uit. “Mensen kunnen hun gebruikte elektronica hier komen aanbieden. We hebben dan eerst een ‘inkoopgesprek’ waar we de prijs overeenkomen. Wij betalen jou, en bieden vervolgens het product te koop aan in onze winkel.”

Voorwaarden zijn dat de radio’s, spelcomputers, horloges, gsm’s, tv’s of zelfs fietsen goed moeten werken en degelijk van kwaliteit moeten zijn.

Celine BAETEN

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.