Nieuws Limburg Nike zoekt niet 500 maar 580 nieuwe collega’s

Nike zoekt niet 500 maar 580 nieuwe collega’s

Nike zoekt niet 500 maar 580 nieuwe collega’s

Bovenop de al 500 extra banen die Nike heeft aangekondigd voor de uitbreiding van de distributieactiviteiten in Ham (investeringskost van 24 miljoen), heeft de sportartikelenfabrikant werk voor nog eens 80 mensen. Voor de 580 jobs vacatures die weldra moeten ingevuld worden, start begin volgend jaar de grootste wervingscampagne uit zijn geschiedenis.

nike europe“Het gaat om 535 voltijdse operationele functies, 38 teamcoaches en 10 areamanagers,” bevestigt personeelsverantwoordelijke Filip Peeters. “Deze banen zijn het resultaat van de aanhoudende groei van Nike in Europa.” Eén kanttekening: van de 535 voltijdse banen in de operaties, zullen er 286 ingevuld worden door tijdelijke contracten, vanaf volgend jaar om te zetten in vaste contracten. “We maken daarmee wel 286 mensen gelukkig,” zegt Peeters.

Tegen midden volgend jaar zal het logistiek centrum van Nike zo’n 2.400 medewerkers tellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.