Nieuws Limburg Nina Flamant neemt de kop in Tessenderlo

Nina Flamant neemt de kop in Tessenderlo

Nina Flamant neemt de kop in Tessenderlo

Op 1 januari wordt Nina Flamant de nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging Unizo Tessenderlo. Ze neemt dan de fakkel over van Gie Reynders, die zich jarenlang heeft ingezet voor het lokaal ondernemerschap.

Nina Flamant is 31 en uitbater van Optiek Beckers in de Neerstraat. Haar moeder Marleen was trouwens ook al vele jaren actief in het lokale Unizo-bestuur, toen nog NCMV. “Ik was zeer vereerd toen het voltallige Unizo-bestuur mij de vraag stelde om vanaf Nieuwjaar de voorzittersfakkel over te nemen”, zegt Nina. “We hebben met de hele ploeg de taken verdeeld, zodat niet alles alleen in mijn rugzak terechtkomt. De huidige bestuursploeg heeft heel wat ervaring met het organiseren van activiteiten en in de belangenverdediging van onze leden. Gelukkig vertrekt er niemand uit de huidige ploeg bij de machtsoverdracht.”

Uittredend boegbeeld Gie Reynders zal zich in de toekomst hoofdzakelijk bezighouden met het behartigen van de ondernemersbelangen bij de stakeholders in Tessenderlo. Er zal tevens toenadering worden gezocht met Unizo Ham, waar Bart Wijckmans een vergelijkbare bestuursploeg aanstuurt. “We plannen in ieder geval diverse gezamenlijke activiteiten”, weet Nina Flamant.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.