Nieuws Limburg Noël Essers zet pensioen in met Frans Bauer

Noël Essers zet pensioen in met Frans Bauer

Noël Essers zet pensioen in met Frans Bauer

Onder heel wat belangstelling heeft Noël Essers (73) vrijdag officieel afscheid genomen als bestuurder van het transportbedrijf Essers. Het beheer ervan is voortaan in handen van zijn dochters Ann en Hilde. Complete verrassing voor hem was de voorstelling van het lijvige boek ‘De story van Noël Essers’, waarvan alle gasten één exemplaar mee naar huis kregen.

Het erg chique feest kwam compleet tot zijn recht in Thor Central, het pas volledig gerenoveerde hoofdgebouw van de mijn van Waterschei. Het decor en de inrichting tilden de exclusiviteit van de viering naar een hoger niveau. Voor het onthaal zorgde het gezin Essers volledig zelf. Daarna ging het zijn gang met een receptie in de oude toegangshal en vervolgens een diner aangevuld met spektakel op en rond het podium. Een opmerkelijk optreden was dat van Wim Soutaer. Maar wat Noël Essers niet wist, was dat ook zijn grootste idool Frans Bauer er van jetje gaf. Hij was dan ook zichtbaar onder de indruk. Ook het boek ‘De story van Noël Essers’ dat hij gisterenavond voor het eerst kon inkijken en waarvan alle gasten één exemplaar kregen, was voor hem een grote verrassing. Daarin staat ongetwijfeld ook dat hij dit jaar nog de Transport Persoonlijkheid van de Kwarteeuw werd en dat hij erin slaagde zijn bedrijf uit te bouwen tot een omvangrijke internationale speler.

(cn)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.