Nieuws Limburg Nog 14 dagen om uw hart te tonen…

Nog 14 dagen om uw hart te tonen…

Nog 14 dagen om uw hart te tonen…

Wanneer het goed gaat met onze bedrijven en wanneer er massaal veel Limburgers aan het werk zijn, moeten we extra solidair zijn met hen die het niet zo goed hebben. “Daarom roepen we Limburgse ondernemingen op om een euro per medewerker aan Een Hart voor Limburg te schenken”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. Deadline is 14 september.

Een Hart voor Limburg geeft al 15 jaar meer kansen aan kwetsbare jonge mensen. Kinderen die opgroeien met een beperking of zich in een zwakkere maatschappelijke positie bevinden, krijgen de broodnodige steun. “Samen met de Limburgse ondernemingen willen we dit project een hart onder de riem steken. We roepen hen op om één euro per medewerker te doneren aan ‘Een Hart voor Limburg’. Het gaat immers goed met onze Limburgse economie en dan moet je ook oog hebben voor mensen met wie het minder goed gaat”, motiveert Johann Leten de actie.

Voka Limburg verstuurde daarom opvouwbare spaarpotten naar al zijn 3.000 leden-ondernemingen. Maar ook niet-leden kunnen uiteraard meedoen doen minstens 1 euro per personeelslid te doneren. Op vrijdag 14 september worden de spaarpotten tussen 12 en 14u verwacht bij Voka Limburg.

Kwis
Nog een actie die traditioneel in het najaar plaatsvindt, is De Snuggerste Staf. Onder impuls van VKW Limburg wordt op 21 november een bonte kwisavond georganiseerd waarop teams van collega’s zich met elkaar meten. Wie wil meedoen vindt alle info op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.