Nieuws Limburg Nog dit jaar eerste Starbucks in Limburg

Nog dit jaar eerste Starbucks in Limburg

Nog dit jaar eerste Starbucks in Limburg

Holiday Inn in Hasselt is momenteel druk bezig met verbouwingswerken. Niet alleen wordt de lobby aangepast tot een gezellige belevingsruimte, er komt ook een gloednieuwe brasserie. Die zal Brasserie Boulevard heten en vooral werken met ‘pure’ producten, zoals biologische, streekgebonden en fairtrade ingrediënten.

starbucksNieuw in het concept is dat er ook een aparte ruimte wordt voorzien waar Starbucks-koffie en patisserie kan geconsumeerd of afgehaald worden. Het is meteen het eerste verkooppunt van de Amerikaanse keten in onze provincie. De coffee-corner zal niet het logo van Starbucks prominent etaleren, maar zich profileren onder de titel “We proudly serve Starbucks”. Het is één van de diverse franchiseformules die de koffieketen aanbiedt.

Op 22 december moet alles klaar zijn. Holiday Inn heeft immers al 150 reservaties voor het Kerstdiner in de nieuwe brasserie…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.