Nieuws Limburg Noodkreet VKW: “Vergeet Limburg niet!”

Noodkreet VKW: “Vergeet Limburg niet!”

Noodkreet VKW: “Vergeet Limburg niet!”

In een open brief aan de Vlaamse regeringsonderhandelaars slaakt VKW Limburg vandaag een noodkreet. De werkgeversorganisatie wil dat er in het regeerakkoord heel duidelijke engagementen worden aangegaan voor de aanpak van de Limburgse bedrijfseconomische knelpunten.

stalmans vd kreeke“De overlevingskansen van een aantal van onze bedrijven zien er steeds benarder uit,” aldus voorzitter van de Kreeke en directeur Stalmans (Foto: Bouwkroniek). “En we slagen er nauwelijks nog in om investeerders te doen kiezen voor onze provincie. We rijden recht op de muur af, en als we nu niet schakelen, wordt een crash onafwendbaar. Krachtdadige hervormingen en een beter ondernemingsklimaat zijn van levensbelang voor onze Limburgse bedrijven en zijn NU nodig.”

Het VKW roept de hoogdringendheid in. “Er is geen tijd meer om te wachten of te puzzelen. De fundamentele veranderingen en maatregelen (ontsluiting, mobiliteit, hervorming administratie, aanleg bedrijfsterreinen, verankering LRM, fiscale stimuli,…) zijn nu van levensbelang voor de Limburgse bedrijven. Wat moet veranderen is duidelijk. Hoe ook. We roepen onze beleidsmakers op om het nu alleen ook te doen,” aldus VKW Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.