Nieuws Limburg Norbert Van Broekhoven plots overleden

Norbert Van Broekhoven plots overleden

Norbert Van Broekhoven plots overleden

Norbert Van Broekhoven, ondernemer en via diverse bestuursmandaten ook vertegenwoordiger van ondernemers, is donderdag in huiselijke kring overleden. Dat meldt VKW Limburg, de organisatie waar Van Broekhoven 10 jaar lang voorzitter van was, en nadien tot erevoorzitter benoemd werd. Hij is 67 jaar geworden.

norbert van broekhovenNorbert Van Broekhoven leidde vele jaren het familiebedrijf Groep Van Broekhoven in Heusden-Zolder. Dat combineerde hij met een bestuursmandaat bij VKW Limburg, waar hij in 1988 Nand Beuls opvolgde als voorzitter. Hij bekleedde die functie zo’n 10 jaar, waarna hij de fakkel doorgaf aan Hugo Leroi. Van Broekhoven was ook nog nationaal voorzitter van het VKW (1997-2004) en voorzitter van de hogeschool KHLim.

Zijn professionele omgeving typeert hem als een ondernemer ‘pur sang’ die door zijn scherpe geest ook een vertrouwenspersoon was voor vele collega-ondernemers. Hij begeleidde dan ook vele bedrijven, waaronder de Columbus Steel Group, waar hij bestuursvoorzitter was.

Onze redactie biedt familie en vrienden van Norbert Van Broekhoven haar medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.